Căminul pentru Persoane Vârstnice Tărtăşeşti este un asezamânt rezidenţial public- privat, fară personalitate juridică, rezultat al parteneriatului dintre Consiliul Local Tărtăşeşti şi Fundaţia „ Buna Vestire ” Bucureşti.
way for forum
Scurtă prezentare a serviciilor noastre le aveţi aici
Pachetele speciale de tratament cu detalii le puteţi viziona ....aici

Centru ingrijire batrani

camin batrani poza 1
Alte articole:
Camin batrani:

Preturi ingrijire batrani la dimiciliu

Ingrijire batrani la domiciliu este un serviciu deosebit de important pentru persoane de varsta a treia care au nevoie de putin mai multa atentie, de grija si de un zambet binevoitor. Atunci cand povara anilor nu te mai ajuta sa realizezi tot ceea ce-ti propui si devii tu insuti o povara pentru ceilalti nu este cazul sa te descurajezi.

Caminul nostru de batrani va ofera servicii de ingrijire batrani la dimiciuliu. Echipa noastra dispune de personal specializat cu experienta in ingrijire batrani care va poate oferi incredere si servicii de cea mai buna calitate. Asteptam sa ne contactati pentru mai multe informatii precum si pentru preturi ingrijire batrani la domiciliu. Preturile sunt stabilite, de regula in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte. Asteptam sa ne contactati!

Preturi ingrijire batrani la dimiciliu | Inscriere ingrijire batrani la dimiciliu | Conditii ingrijire batrani la domiciliu | Ingrijire batrani la domiciliu Bucuresti | Ingrijire batrani la domiciliu Ilfov | Ingrijire batrani la domiciliu alte zone
ingrijire batrani
 

Activitati de socializare

Chiar daca varsta si-a pus amprenta asupra infatisarii dumneavoastre iar nostalgia trecutului va invadeaza tot mai mult viata, nu trebuie sa disperati. Viata merita sa fie traita pana la capat, intr-un mod cat mai ... [citeste tot]

Camin de batrani privat

Un camin de batrani privat este in masura sa asigure tuturor celor care apleaza la serviciile lui, conditii de cazare foarte bune, masa, conditii de socializare, ingrijire medicala precum si o seri... [citeste tot]

Camin de batrani de stat

Un camin de batrani de stat ofera si el o serie de conditii pentru ingrijirea persoanelor de varsta a treia, insa conditiile nu se pot compara cu cele ale unui camin privat sau mixt. In cazul celui... [citeste tot]

Intrebari frecvente

Se poate fuma in camera, la masa sau la televizor? ... [citeste tot]
 

Legislatie

Articol presa

In vederea finantarii uneor camine batrani, prefectul judetului a cerut alocarea a peste un milion de lei de la bugetul de stat.

Cateva camine de batrani din Targu-Mures – Deda, Ideciu de Jos, Miercurea Nirajului si Magherani au fost lasate fara finantare in acest an. Din acest motiv, prefectul judetului, Marius Pascan, venind in ajutorul acestora, a initiat un proiect de Hotarare de Guvern prin care a cerut acordarea de la bugetul de stat a unei sume de 1.140.000 de lei.

Suma solicitata va fi alocata in felul urmator: 600.000 de lei vor ajunge la Ideciu de Jos, 180.000 de lei la Iernut, 130.000 la Deda, 120.000 la Mircurea Nirajului si 110.000 lei la Magherani.

Ce scrie presa

 
Power by IGNOREDESIGN ADVERTISING Copyright Socialmed Activ Management 2009