Căminul pentru Persoane Vârstnice Tărtăşeşti este un asezamânt rezidenţial public- privat, fară personalitate juridică, rezultat al parteneriatului dintre Consiliul Local Tărtăşeşti şi Fundaţia „ Buna Vestire ” Bucureşti.
way for forum
Scurtă prezentare a serviciilor noastre le aveţi aici
Pachetele speciale de tratament cu detalii le puteţi viziona ....aici

Centru ingrijire batrani

camin batrani poza 11

Legea 17/2000, in Monitorul Oficial din 06.03.2007

Pentru mai multe informatii despre asistenta sociala a persoanelor varstnice, va invitam sa accesati Legea 17/2000.

Descarca Legea 17/2000, in Monitorul Oficial din 06.03.2007
 
Alte articole:
ingrijire batrani
 

Camin batrani

camin batrani
Suntem un camin batrani care se adreseaza tuturor persoanelor de varsta a treia singure sau cu familie, independente sau semidependente. Caminul nostru reprezinta un loc ideal pentru cei dintre dumneavoastra care se incadreaza in aceste conditii si isi doresc socializarea cu persoane de aceeasi varsta si cu aceleasi preocupari. Calitatea serviciilor, conditiile generale foarte bune dar si spatiul linistit in care ne aflam, speram ca va vor face sa va simtiti ca acasa.
 

Legislatie

Articol presa

In vederea finantarii uneor camine batrani, prefectul judetului a cerut alocarea a peste un milion de lei de la bugetul de stat.

Cateva camine de batrani din Targu-Mures – Deda, Ideciu de Jos, Miercurea Nirajului si Magherani au fost lasate fara finantare in acest an. Din acest motiv, prefectul judetului, Marius Pascan, venind in ajutorul acestora, a initiat un proiect de Hotarare de Guvern prin care a cerut acordarea de la bugetul de stat a unei sume de 1.140.000 de lei.

Suma solicitata va fi alocata in felul urmator: 600.000 de lei vor ajunge la Ideciu de Jos, 180.000 de lei la Iernut, 130.000 la Deda, 120.000 la Mircurea Nirajului si 110.000 lei la Magherani.

Ce scrie presa

 
Power by IGNOREDESIGN ADVERTISING Copyright Socialmed Activ Management 2009