Căminul pentru Persoane Vârstnice Tărtăşeşti este un asezamânt rezidenţial public- privat, fară personalitate juridică, rezultat al parteneriatului dintre Consiliul Local Tărtăşeşti şi Fundaţia „ Buna Vestire ” Bucureşti.
way for forum
Scurtă prezentare a serviciilor noastre le aveţi aici
Pachetele speciale de tratament cu detalii le puteţi viziona ....aici

Centru ingrijire batrani

camin batrani poza 9

Legea 17/2000, in Monitorul Oficial din 06.03.2007

Pentru mai multe informatii despre asistenta sociala a persoanelor varstnice, va invitam sa accesati Legea 17/2000.

Descarca Legea 17/2000, in Monitorul Oficial din 06.03.2007
 
Alte articole:
ingrijire batrani
 

Camin batrani

camin batrani
Calitatea serviciilor, personalul specializat si cu experienta, diversitatea programelor de socializare desfasurate dar si linistea in care este situat acest camin batrani, speram ca reprezinta motive destul de intemeiate pentru a ne alege. Caminul nostru dispune de o capacitate de 88 de locuri care ii astepta pe toti cei de varsta a treia singuri sau cu familie, independenti sau semidependenti interesati de un loc in care sa poata socializa cu persoane de aceeasi varsta si cu aceleasi preocupari.
 

Legislatie

Articol presa

In vederea finantarii uneor camine batrani, prefectul judetului a cerut alocarea a peste un milion de lei de la bugetul de stat.

Cateva camine de batrani din Targu-Mures – Deda, Ideciu de Jos, Miercurea Nirajului si Magherani au fost lasate fara finantare in acest an. Din acest motiv, prefectul judetului, Marius Pascan, venind in ajutorul acestora, a initiat un proiect de Hotarare de Guvern prin care a cerut acordarea de la bugetul de stat a unei sume de 1.140.000 de lei.

Suma solicitata va fi alocata in felul urmator: 600.000 de lei vor ajunge la Ideciu de Jos, 180.000 de lei la Iernut, 130.000 la Deda, 120.000 la Mircurea Nirajului si 110.000 lei la Magherani.

Ce scrie presa

 
Power by IGNOREDESIGN ADVERTISING Copyright Socialmed Activ Management 2009